Antenna Analyzer SWR COMM-connect

(η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ)

Το SWR True Antenna Analyzer είναι ένας ευέλικτος αναλυτής καλύπτοντας όλες τις κύριες ζώνες επικοινωνίας από 30 MHz έως 2700 MHz.
Το SWR True θα αναλύσει κεραίες και καλώδια. Οι μετρήσεις παρουσιάζονται γραφικά ως Οικόπεδα VSWR ή Return Loss.

Κωδικός προϊόντος: Antenna Analyzer SWR COMM-connecl Κατηγορία:

Περιγραφή

Το SWR True Antenna Analyzer είναι ένας ευέλικτος αναλυτής που καλύπτει όλες τις κύριες ζώνες επικοινωνίας από 30 MHz έως 2700 MHz. Το SWR True θα αναλύσει κεραίες και καλώδια. Οι μετρήσεις απεικονίζονται γραφικά ως γραφήματα VSWR ή Return Loss. Η ενσωματωμένη γεννήτρια σύνθεσης PLL προσφέρει ανώτερη ακρίβεια με μικρό μέγεθος βήματος. Το εσωτερικό λειτουργικό σύστημα ελέγχει τη μέτρηση, την οθόνη και τις εισόδους/εξόδους επιτρέποντας σειριακή επικοινωνία με υπολογιστή, USB σε memory stick και σειριακή επικοινωνία USB.
Οι επιλογές I/O χρησιμοποιούνται για την εγγραφή γραφημάτων είτε σε memory sticks είτε σε συνδεδεμένο υπολογιστή, ενώ τα I/O μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για τον χειρισμό του οργάνου, δίνοντας εντολές και λαμβάνοντας δεδομένα. Για αναφορά τεκμηρίωσης, το όργανο διαθέτει ρολόι πραγματικού χρόνου. Τα μενού πολλαπλών επιπέδων χρησιμοποιούνται για τη ρύθμιση και τον έλεγχο της λειτουργίας των παραμέτρων. Το όργανο SWR True είναι μια μικρή, εύχρηστη και ελαφριά μπαταρία που λειτουργεί με περισσότερες από 6 ώρες συνεχούς λειτουργίας στις εσωτερικές κυψέλες NiMh. Περιλαμβάνεται δυνατότητα με χειρισμό δεδομένων XML και προβολή εφαρμογών. Κιτ αξεσουάρ με μαλακή τσάντα μεταφοράς, φορτιστή αυτοκινήτου και ομοαξονικούς προσαρμογείς για τυπικούς τύπους.

TOP
Home
Account
Cart
Search