IC-SAT100M ICOM

(η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ)

Ο σταθερός πομποδέκτης IC-SAT100M είναι ο πρώτος παγκόσμιος δορυφορικός σταθερός πομποδέκτης PTT που χρησιμοποιεί το δορυφορικό δίκτυο επικοινωνίας Iridium.

Χρησιμοποιώντας τους 66 δορυφόρους Iridium, το IC-SAT100M παρέχει επικοινωνία χαμηλής καθυστέρησης και ευρύτερη, με την πιο αξιόπιστη κάλυψη δικτύου.

Κωδικός προϊόντος: IC-SAT100M ICOM Κατηγορία:

Περιγραφή

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ IC-SAT100M

Τι είναι το SATELLITE PTT;

Είναι κάθε είδος επικοινωνίας που χρησιμοποιεί δορυφόρο ως υποστήριξη, ο οποίος βρίσκεται σε τροχιά της Γης και είναι σχεδιασμένος για την εκπομπή και λήψη σημάτων ραδιοσυχνοτήτων.

Ο σταθερός πομποδέκτης IC-SAT100M είναι ο πρώτος παγκόσμιος δορυφορικός σταθερός πομποδέκτης PTT που χρησιμοποιεί το δορυφορικό δίκτυο επικοινωνίας Iridium.

Χρησιμοποιώντας τους 66 δορυφόρους Iridium, το IC-SAT100M παρέχει επικοινωνία χαμηλής καθυστέρησης και ευρύτερη, με την πιο αξιόπιστη κάλυψη δικτύου.

Επικοινωνίες ένα προς πολλά

Σε αντίθεση με τα δορυφορικά τηλέφωνα, οι χρήστες του IC-SAT100M μπορούν να

αρχίσουν αμέσως να μιλούν με όλους τους πομποδέκτης  της ίδιας ομάδας συζήτησης, με ένα μόνο πάτημα του κουμπιού εκπομπής (PTT).

 Παγκόσμια επικοινωνία ευρείας περιοχής

Ο δορυφορικός πομποδέκτης IC-SAT100 καλύπτει ολόκληρη τη γη, συμπεριλαμβανομένων και των δύο πόλων και μπορεί να παρέχει παγκόσμια επικοινωνία ευρείας περιοχής οπουδήποτε στον πλανήτη.

Αδιάβροχο, ανθεκτικό στη σκόνη και ανθεκτικό σώμα

Ο πομποδέκτης IC-SAT100M παρέχει στεγανοποίηση IP67 (antenna with RF unit) και προστασία από τη σκόνη, καθιστώντας τον ιδανικό για χρήση σε σκληρά εξωτερικά περιβάλλοντα.  IP55 (mic), IP54 (main unit)

Ο πομποδέκτης πληροί επίσης τις προδιαγραφές MIL-STD 810 C, -D, -E and -F.
Το εύρος θερμοκρασίας λειτουργίας είναι από –30°C έως +60°C.

 Ισχυρός ήχος 1500 mW

Ο ήχος 1500 mW που παρέχεται από το εσωτερικό ηχείο παρέχει δυνατή και καθαρή επικοινωνία, ακόμη και σε θορυβώδη περιβάλλοντα.

Ιδιωτική Συνομιλία

Το IC-SAT100M παρέχει ασφαλείς συνομιλίες με κρυπτογράφηση AES 256-bit.

Εγκαταστήστε της μονάδα κεραίας (με μονάδα ραδιοσυχνοτήτων) στην ταράτσα και χρησιμοποιήστε το πομποδέκτη από όχημα, σε εσωτερικούς χώρους ή ακόμα και από το υπόγειο

 Διασύνδεση με συμβατικών πομποδέκτης και τηλεφώνων IP

Με μια πύλη RoIP VE-PG4, το IC-SAT100M μπορεί να διασυνδεθεί με τηλέφωνο IP, IP, LTE, ψηφιακό* και αναλογικό πομποδέκτη IDAS.

Κατασκευασμένο στην Ιαπωνία Ποιότητα και αξιοπιστία

Όλα τα προϊόντα Icom ελέγχονται για να περάσουν αυστηρές εσωτερικές δοκιμές καθώς και περιβαλλοντικές δοκιμές στο εργοστάσιο της Wakayama Icom πριν από την αποστολή. Τα κορυφαία προϊόντα μας στον κόσμο και η ποιότητα είναι παράδοση.

Αλλα χαρακτηριστικά

  • Λειτουργία μηνυμάτων σύντομων δεδομένων
  • Εύκολη καλωδίωση μεταξύ της μονάδας κεραίας (με μονάδα RF) και της κύριας μονάδας χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο LAN (Cat 5e)*1

*1 Απαιτείται καλώδιο LAN που παρέχεται από τον χρήστη για την αντικατάσταση του παρεχόμενου καλωδίου LAN 20 μέτρων.

  • Συμβατό με πηγή ισχύος οχήματος 13,2 και 26,4 V DC
  • Λειτουργία εγγραφής φωνής
  • Ενσωματωμένη δυνατότητα Bluetooth®
  • Ο ενσωματωμένος δέκτης GPS εμφανίζει πληροφορία θέσης στην οθόνη
TOP
Home
Account
Cart
Search